Vã rugam sa citiți aceastã politicã inainte de efectuarea comenzii pe site-ul www.hobbyelectronice.ro!

 

Returul oricarui produs se va efectua în aceleași condiții decente în care ați primit coletul cu produsul (nu deteriorat, nu folosit, etc). 

Renunțarea la produs este posibila in termen de 14 zile! 

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar depozitul numit de angajatii Hobbyelectronice.ro dupa sesizarea returului prin mail la office@hobbyelectronice.ro .

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii S.C. LM Hobby Electronice SRL, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.

În cazul în care cumpărătorul realizează că produsul achiziționat nu este ceea ce și-a dorit, acesta are posibilitatea de a returna produsul respectiv optând pentru una din variante:

1. returnarea banilor în contul bancar personal

2. inlocuirea produsului cu un altul (in limita stocului disponibil la momentul primirii de către magazin a coletului), contravaloarea acestuia fiind reglată in functie de caz.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

Cumparatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului urmand una din cele proceduri, in functie felul in care s-a inregistrat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile - daca e cazul, cu etichetele si prospecte intacte, fara semne de folosire si documentele - factura fiscal in original in scopul stornarii acesteia - care l-au insotit) si returnat prin curierul cu care colaboreaza SC LM Hobby Electronice SRL.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Costul transportul returului va fi suportat de cumparator. In cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru rambursarea contravalorii produsului in contul bancar.

Taxele de transport revin în sarcina clientului.

 

ATENTIE! Politica pt colete refuzate dupa livrare 

In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client, acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea costului pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile  "Termeni si conditii" de pe acest site.

NU primim retururi prin Posta Romana! Produsul de returnat, poate fi trimis prin orice firma de curierat, costul transportului fiind suportat de catre client! Va rugam sa ne consultati in legatura cu firma de curierat folosita. De asemenea inainte de a trimite un retur va rugam sa ne contactati pentru a va comunica adresa depozitului nostru la care produsul sa fie returnat. 

www.hobbyelectronice.ro îsi rezervă dreptul de a refuza returnările expediate sau comunicate după limita perioadei de returnare sau articolele care nu se află în aceeaşi stare în care au fost primite. 

 

Pentru alte informatii legate de returul produselor, ne puteti contacta prin E-Mail la office@hobbyelectronice.ro sau la tel: 0728 972 180.