Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului de catre cumparator.

 

SC LM Hobby Electronice SRL  este o Societatea Comerciala, organizata in baza legii romane. Site-ul www.hobbyelectronice.ro apartine:

SC. LM Hobby Electronice SRL

Nr Inregistrare Registru Comertului: J32/453/02

Cod Unic Inregistrare: RO14697804

Sediul social: Str. 9 Mai Nr 56 Sibiu 

Telefon: 0728 972 180

Email: office@hobbyelectronice.ro

Termenii si conditiile generale sunt valabile in cazul tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul magazinului virtual www.hobbyelectronice.ro catre cumparator.

Magazinul online www.hobbyelectronice.ro este 100% proprietatea SC. LM Hobby Electronice SRL Continutul acestui site (text, grafica, logo, icon-uri, imagini) este protejat de legea drepturilor de autor si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Folosirea oricarui continut sau date de pe site-ul www.hobbyelectronice.ro fara acordul scris al SC. LM Hobby Electronice SRL nu este permisa. Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.hobbyelectronice.ro , cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile.

Daca cumparatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor comenzii. Acceptare comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea www.hobbyelectronice.ro catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Toate adresarile si parerile care contin un limbaj indecent sau jignitor vor fio exluse de pe site. De asemenea, www.hobbyelectronice.ro are dreptul de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator magazinului online www.hobbyelectronice.ro, vor ramane in proprietatea www.hobbyelectronice.ro. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti si se folosesc exclusiv pentru intocmirea si emiterea facturilor fiscale. Mentionam ca, cumparatorul este direct raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de utilizator, cum ar fi numele de utilizator si parola si este de acord sa-si asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site-ul www.hobbyelectronice.ro cu datele de acces.

In cazul in care www.hobbyelectronice.ro primeste informatii gresite legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. www.hobbyelectronice.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii in cazul in care intervin probleme (de orice fel).

Produsele din magazinul online www.hobbyelectronice.ro sunt oferite in limita stocului disponibil. Mentionam ca este posibil ca in momentul acceptarii comenzii online, produsul solicitat sa nu mai fie pe stocul www.hobbyelectronice.ro. In acest caz, cumparatorul va fi contactat de un angajat al www.hobbyelectronice.ro.

In cazul in care cumparatorul are indoieli in ceea ce priveste produsele www.hobbyelectronice.ro, acesta este sfatuit sa ne contacteze pentru informatii suplimentare sau sa viziteze showroom-urile nostre de pe Str 9 Mai Nr 56 Sibiu. Dupa efectuarea unei comenzi pe site-ul www.hobbyelectronice.ro, cumparatorul va primi un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. www.hobbyelectronice.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzile in cazul in care informatiile referitoare la un anumit produs au fost introduse gresit sau produsul nu se mai afla in stoc.

Pretul, modalitatea si termenul de plata sunt specificate in comanda. www.hobbyelectronice.ro va emite catre cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Preturile afisate pe www.hobbyelectronice.ro includ TVA. www.hobbyelectronice.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile de vanzare ale produselor prezentate, cat si promotiile si ofertele in derulare, fara o notificare in prealabil. In cazul in care acestea se modifica ulterior confirmarii comenzii cumparatorului, facturarea se va face conform pretului afisat pe site in momentul comenzii.

www.hobbyelectronice.ro se obliga sa expedieze produsele prin intermediul curieratului usa-in-usa catre cumparator la adresa mentionata de acesta in momentul plasarii comenzii. Pretul transportului prin curierat depinde de greutatea coletului si de destinatia acestuia, din acest motiv pretul transportului poate fi comunicat doar dupa plasarea comenzii, in cazul in care doriti sa stiti valoarea transportului va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda. In cazul in care hobbyelectronice.ro ofera LIVRAREA GRATUITA clientul nu plateste livarea produsului dar suporta costul returului in cazul in care acesta se hotaraste sa returneze produsul primit. In cazul in care, imediat dupa efectuarea comenzii, cumparatorul nu mai doreste achizitionarea produselor, este obligat la suportarea cheltuielilor de transport (pana la adresa acestuia si retur la depozitul http://www.hobbyelectronice.ro Str 9 Mai Nr 56 Sibiu). De asemenea, obligatia la plata cheltuielilor de transport intervine si in cazul in care adresa mentionata de cumparator ca destinatie a comenzii este gresita sau daca se face dovada ca a fost avizat de compania de transport sa ridice/sa primeasca coletul si nu a facut acest lucru.

Clientul isi asuma toata raspunderea in momentul confirmarii si trimiterii comenzii ca daca decide in orice moment dupa finalizarea comenzii sa refuze primirea acesteia si transportul a fost efectuat, va suporta cheltuielile de transport. Diferenta de plata va fi exact diferenta intre factura fiscala initiala si factura de stornare ulterior emisa.

Returnarea coletelor se va face in conformitate cu termenii/conditiile de la rubrica politica de returnare. www.hobbyelectronice.ro va incerca rezolvarea oricarui litigiu aparut intre clienti si S.C. LM Hobby Electronice S.R.L. pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea litigiului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane conform legilor din Romania.

Drepturile de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri, le apartin acestora si sunt reproduse numai cu acceptul lor.